Tulipahan pidettyä hetken tauko! Ihana loma pitkästä aikaa, joulu ja uusivuosi elpailtu ja nyt pitäisi tarrata kiinni arjesta. Tätä "urakkaa" helpotti huomattavasti hyvin sujunut näytönarviointi. Näyttöhän minulla oli jo ennen joulua, samoin alustava arviointi. Nyt virallisen keskustelun jälkeen tulokseksi tulikin K3! Nyt on hyvä tsempata että saisi koko todistuksen täyteen tuollaisia merkintöjä.

Itse näyttöviikko meni kamalan nopeasti työtä ahertaessa. Joulunajan kiireet pitivät siitä huolen että aina oli tekemistä ja kaikessa tohinassa itse välillä unohdin että näyttö on päällä. Ehkä ihan hyvä, ei mennyt turhaa energiaa huolehtimiseen ja stressaamiseen. Valitettavasti siinä tohinassa kuvia en ehtinyt räpsiä.

Nyt kun ensimmäinen näyttö on aherrettu ja vuosikin on vaihtunut, on aika suunnata uusia juttuja kohti. Seuraava työssä oppimispaikka onkin aivan erillainen kuin edellinen, tämä painottuu enemmän tilauksiiin yms. Saankin samalla suoritettua kaksi näyttöä, toivottavasti, asiakspalvelun ja myynnin sekä tilaus- ja juhlatarjoilun. Perjantaina siis allekirjoittamaan sopparit ja lauantaina tilaukseen töihin. Aivan jo hyrisyttää päästä tekemään tuollaista ihan erilaista toppia ja näyttöä!

Lopuksi vielä piristykseksi muutamia kuvia eräästä pikkujoulutilaisuudesta, jonka järjestimme koululla, tietyt kokki- ja tarjoilioppilaat yhdessä.

Kuva0705.jpg

Kuva0704.jpg

Kuva0706.jpg